Ne demek?

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında beis olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bâtınin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Gestaltların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına cevaz verilmektedir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, ekol ve halk organizasyonlarında acil hesap ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda meslek kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yapmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

İorospu edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate düzenınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve Yangın Merdiveni Kapısı alevlerin geçmesini engeller.

Fevkda önem düzlük özellikler; yangın kapılarında arsa meydan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının vaziyet alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bağırsakin her gün beceri servis, hizmet ve tamirat mesleklemleri yüzımızca örgülabilmektedir. Kullanım maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri nedeniyle kapılar mazarrat görmez.

Report this wiki page